Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm levně

Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm

Cena: 139.00 CK

Vynikající pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Oboustranné vertikální vroubkování zabraňuje ulpívání zbytků pokrmů na čepeli a usnadňuje plátkování. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky. Ukládejte mimo dosah dětí. 3 roky záruka.

Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm eshop >>



Další zboží:

Nůž japonský AZZA NAKIRI 18 cm

Nůž japonský AZZA NAKIRI 18 cm

Tradiční japonský nůž pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin, vynikající pro porcování zeleniny a dalších pokrmů asijské kuchyně. Vyrobeno kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, odolná čepel s dokonalým ostřím a ergonomická ruko.. zjistit více >>




Nůž Santoku PRECIOSO 16 cm

Nůž Santoku PRECIOSO 16 cm

Nůž špičkové německé kvality   Bez kvalitních nožů je každý kuchař ztracený. Linie PRECIOSO zastupuje všechny vlastnosti, které očekáváte od špičkových nástrojů. Jsou vyrobeny z prvotřídní německé nožířské oceli a každý z nich je preciz.. zjistit více >>




Antiadhezní nůž Santoku PRESTO TONE 16 cm

Antiadhezní nůž Santoku PRESTO TONE 16 cm

Nože s antiadhezním povlakem jsou šetrné ke krájeným pokrmům. Potraviny se k nepřilnavé čepeli nelepí, nože se snadno čistí. Opatřeno ochranným pouzdrem pro bezpečné skladování, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, odolného plastu a kvalitního antiadhezního povlaku... zjistit více >>




Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm

Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm

Vynikající pro snadné a rychlé krájení i sekání všech druhů potravin. Oboustranné vertikální vroubkování zabraňuje ulpívání zbytků pokrmů na čepeli a usnadňuje plátkování. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Po použití umyjte a osušte, vhod.. zjistit více >>




Nůž Santoku GrandCHEF 17 cm

Nůž Santoku GrandCHEF 17 cm

Nože GrandCHEF vám umožní krájet jako chef   Myslíte si, že o kvalitě krájení rozhoduje jen výběr použité oceli, tvar čepele a stupeň nabroušení? Profesionální kuchaři by vám řekli, že stejně důležitý je způsob krájení, resp. držení nože nejen za rukojeť.. zjistit více >>