ZWILLING Špikovací nůž 12 cm ZWILLING® Diplôme levně

ZWILLING Špikovací nůž 12 cm ZWILLING® Diplôme

Cena: 4329.00 CK

Špikovací nůž ZWILLING Diplôme je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Série ZWILLING Diplôme Krásné nože se špičkovým výkonem vyrobené v Japonsku Mísí v sobě inovativní německé technologie a japonské know how Vyrobeno ve spolupráci s mistry šéfkuchaři Le Cordon Bleu Ostrý úhel hrany 20° pro originální japonskou ostrost Ergonomická rukojeť se třemi nýty pro bezúnavnou práci Speciální tvar záštity se zkráceným kováním Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Čepel z vysoce kvalitní oceli vyrobená s japonskou precizností Speciální ocel FC-61 pro extrémně přesný a jemný řez Vysoká tvrdost cca 61 HRC podle Rockwella Honbazuke – unikátní třífázové japonské ruční broušení a honování Doporučujeme ruční mytí, kvalitní nože nejsou vhodné do myčky nádobí Série nožů ZWILLING Diplôme byla vyrobena v moderním designu s jemnými liniemi. Obzvláště vyvedený je dynamický tvar rukojeti. Svými třemi nýty odkazuje na tradici klasických kovaných nožů, zároveň však promyšleným tvarem záštity, který svým sklonem následuje zkosenou patu rukojeti, dodává celku na modernitě. Ergonomická rukojeť s bezespárým zpracováním zajišťuje velmi pohodlný úchop pro bezúnavnou práci. Díky elegantním liniím, excelentnímu řezu a komfortnímu úchopu si nože ZWILLING Diplôme oblíbíte již od první minuty jejich používání. Jde o výjimečné, velmi ostré nože s dlouhotrvajícím ostřím vhodné pro začátečníky i profesionály vyvinuté ve spolupráci se světoznámou kuchařskou školou Le Cordon Bleu. Nože tak odpovídají vysokým nárokům mistrů šéfkuchařů. Použité technologie a materiály Jádro je vyrobeno z FC-61 dvakrát tvrzené chromové oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Symetrický brus zaručuje snadný průnik surovinami. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý celkový úhel 20° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli, zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě bylo u nožů ZWILLING Diplôme zkráceno pro pohodlnější úchop a větší obratnost nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického…

ZWILLING Špikovací nůž 12 cm ZWILLING® Diplôme eshop >>



Další zboží:

WÜSTHOF Univerzální nůž se zahnutou čepelí 16 cm Classic

WÜSTHOF Univerzální nůž se zahnutou čepelí 16 cm Classic

Univerzální nůž Classic je díky tenké a zahnuté čepeli ideální pro různorodé úkoly: k vykosťování, filetování ryb, krájení a také k porcování. Je vhodný pro odstraňování kostí a stahování kůže z ryb, masa a drůbeže. Tenká a štíhlá čepel nože čistě klouže sk.. zjistit více >>




ZWILLING Sada nožů s blokem, ocílkou a nůžkami 8dílná FOUR STAR®

ZWILLING Sada nožů s blokem, ocílkou a nůžkami 8dílná FOUR STAR®

Série FOUR STAR německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou synte.. zjistit více >>




WÜSTHOF Sada nožů s ocílkou, nůžkami a černým blokem 8dílná Classic Ikon

WÜSTHOF Sada nožů s ocílkou, nůžkami a černým blokem 8dílná Classic Ikon

Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita .. zjistit více >>




Boska Nůž na tvrdý sýr Monaco+

Boska Nůž na tvrdý sýr Monaco+

Tvrdé sýry vyžadují tvrdé zacházení. Alespoň co se nožů týče. Tenhle je vyroben z nerezové oceli a jeho čepel je vybavena vaflovým vzorem, eliminujícím lepení sýra na ostří. Díky šířce čepele se do nože můžete pořádně opřít a sýr případně doslova nalámat. Samoz.. zjistit více >>




MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 24 cm 4000FC

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 24 cm 4000FC

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení .. zjistit více >>