ZWILLING Loupací nůž FOUR STAR® levně

ZWILLING Loupací nůž FOUR STAR®

Cena: 1349.00 CK

Loupací nůž FOUR STAR je malý, lehký, praktický nůž se zakřivenou čepelí rovného ostří a pevnou špičkou. Loupe brambory, ovoce a zeleninu, je vhodný také například pro vykrajování kazů z brambor. Série FOUR STAR Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje…

ZWILLING Loupací nůž FOUR STAR® eshop >>



Další zboží:

ZWILLING Nůž Santoku 18 cm ZWILLING® Pure

ZWILLING Nůž Santoku 18 cm ZWILLING® Pure

Nůž Santoku ZWILLING Pure patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější .. zjistit více >>




WÜSTHOF Plátkovací nůž Super Slicer 26 cm Classic Ikon

WÜSTHOF Plátkovací nůž Super Slicer 26 cm Classic Ikon

Plátkovací nůž Super Slicer Classic Ikon je ideálním nožem na krájení potravin, které mají tvrdý povrch a měkké jádro. Krájení a plátkování je s jeho pomocí velice snadné. Jde o nůž velmi často vyhledávaný například cukráři. Vlnité ostří vytváří velmi hladký ře.. zjistit více >>




WMF Kuchařský nůž Yari 20 cm

WMF Kuchařský nůž Yari 20 cm

Kuchařský nůž Yari lze využít skutečně všestranně. Nůž má širokou, silnou čepel pro krájení masa, ryb a zeleniny. Je vhodný také k nasekání a kolébkovému krájení bylinek, zeleniny nebo ořechů. Špička nože přitom zůstává pevně na pracovní ploše a ostřím pohybuje.. zjistit více >>




WÜSTHOF Sada steakových nožů 6dílná Classic

WÜSTHOF Sada steakových nožů 6dílná Classic

Steakové nože Classic jsou opatřeny robustní štíhlou čepelí. Mají zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodné na grilované maso. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro p.. zjistit více >>




WÜSTHOF Japonský nůž Yanagiba 23 cm s bambusovým pouzdrem Classic

WÜSTHOF Japonský nůž Yanagiba 23 cm s bambusovým pouzdrem Classic

Původem japonský nůž Yanagiba Classic je nůž s dlouhou úzkou čepelí broušenou jen z jedné strany. Za pomoci speciální techniky, kdy je řez prováděn v téměř horizontální poloze vůči podložce, je možné krájet a zároveň oddělovat i velmi tenké plátky. Nůž lehce pronik.. zjistit více >>