ZWILLING Nůž Santoku 18 cm ZWILLING® Diplôme levně

ZWILLING Nůž Santoku 18 cm ZWILLING® Diplôme

Cena: 5429.00 CK

Nůž Santoku ZWILLING Diplôme patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Série ZWILLING Diplôme Krásné nože se špičkovým výkonem vyrobené v Japonsku Mísí v sobě inovativní německé technologie a japonské know how Vyrobeno ve spolupráci s mistry šéfkuchaři Le Cordon Bleu Ostrý úhel hrany 20° pro originální japonskou ostrost Ergonomická rukojeť se třemi nýty pro bezúnavnou práci Speciální tvar záštity se zkráceným kováním Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Čepel z vysoce kvalitní oceli vyrobená s japonskou precizností Speciální ocel FC-61 pro extrémně přesný a jemný řez Vysoká tvrdost cca 61 HRC podle Rockwella Honbazuke – unikátní třífázové japonské ruční broušení a honování Doporučujeme ruční mytí, kvalitní nože nejsou vhodné do myčky nádobí Série nožů ZWILLING Diplôme byla vyrobena v moderním designu s jemnými liniemi. Obzvláště vyvedený je dynamický tvar rukojeti. Svými třemi nýty odkazuje na tradici klasických kovaných nožů, zároveň však promyšleným tvarem záštity, který svým sklonem následuje zkosenou patu rukojeti, dodává celku na modernitě. Ergonomická rukojeť s bezespárým zpracováním zajišťuje velmi pohodlný úchop pro bezúnavnou práci. Díky elegantním liniím, excelentnímu řezu a komfortnímu úchopu si nože ZWILLING Diplôme oblíbíte již od první minuty jejich používání. Jde o výjimečné, velmi ostré nože s dlouhotrvajícím ostřím vhodné pro začátečníky i profesionály vyvinuté ve spolupráci se světoznámou kuchařskou školou Le Cordon Bleu. Nože tak odpovídají vysokým nárokům mistrů šéfkuchařů. Použité technologie a materiály Jádro je vyrobeno z FC-61 dvakrát tvrzené chromové oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Symetrický brus zaručuje snadný průnik surovinami. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý celkový úhel 20° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli, zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje…

ZWILLING Nůž Santoku 18 cm ZWILLING® Diplôme eshop >>



Další zboží:

WÜSTHOF Nůž na chléb 20 cm Classic

WÜSTHOF Nůž na chléb 20 cm Classic

Nůž na chléb Classic je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené.. zjistit více >>




WÜSTHOF Vykosťovací nůž 14 cm Classic

WÜSTHOF Vykosťovací nůž 14 cm Classic

Vykosťovací nůž Classic má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně.. zjistit více >>




Boska Sada na sýr Cheesy S: břidlicové prkénko Slate S a nůž na sýr s dírami

Boska Sada na sýr Cheesy S: břidlicové prkénko Slate S a nůž na sýr s dírami

Kromě dobré společnosti je základním kamenem každého úspěšného večírku i stylové servírování. A tohle prkénko jím bude. Doslova. Je totiž vyrobeno z břidlice, která je pachově i chuťově neutrálním materiálem, a navíc zatraceně dobře vypadá. Pro dostatečnou stabilitu .. zjistit více >>




ZWILLING Nůž na šunku ZWILLING® Pro

ZWILLING Nůž na šunku ZWILLING® Pro

Nůž na šunku ZWILLING Pro je štíhlý nůž s robustní, 26 cm dlouhou čepelí a jemným ostří. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, oceníte jej také u porcování, krájení či plátkování pečeně a šunky. Série ZWILLING Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vz.. zjistit více >>




WMF Nůž na maso Grand Class 20 cm PC

WMF Nůž na maso Grand Class 20 cm PC

Nůž na maso Grand Class je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Výborně se hodí na krájení a porcování syrového nebo pečeného masa, jehož vlákna lehce překrojí. Lze s ním krájet maso i na velmi malé kostky nebo tenké proužky. Při porcování p.. zjistit více >>