ZWILLING Nůž na chléb 23 cm ZWILLING® Diplôme levně

ZWILLING Nůž na chléb 23 cm ZWILLING® Diplôme

Cena: 5799.00 CK

Nůž na chléb ZWILLING Diplôme je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série ZWILLING Diplôme Krásné nože se špičkovým výkonem vyrobené v Japonsku Mísí v sobě inovativní německé technologie a japonské know how Vyrobeno ve spolupráci s mistry šéfkuchaři Le Cordon Bleu Ostrý úhel hrany 20° pro originální japonskou ostrost Ergonomická rukojeť se třemi nýty pro bezúnavnou práci Speciální tvar záštity se zkráceným kováním Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Čepel z vysoce kvalitní oceli vyrobená s japonskou precizností Speciální ocel FC-61 pro extrémně přesný a jemný řez Vysoká tvrdost cca 61 HRC podle Rockwella Honbazuke – unikátní třífázové japonské ruční broušení a honování Doporučujeme ruční mytí, kvalitní nože nejsou vhodné do myčky nádobí Série nožů ZWILLING Diplôme byla vyrobena v moderním designu s jemnými liniemi. Obzvláště vyvedený je dynamický tvar rukojeti. Svými třemi nýty odkazuje na tradici klasických kovaných nožů, zároveň však promyšleným tvarem záštity, který svým sklonem následuje zkosenou patu rukojeti, dodává celku na modernitě. Ergonomická rukojeť s bezespárým zpracováním zajišťuje velmi pohodlný úchop pro bezúnavnou práci. Díky elegantním liniím, excelentnímu řezu a komfortnímu úchopu si nože ZWILLING Diplôme oblíbíte již od první minuty jejich používání. Jde o výjimečné, velmi ostré nože s dlouhotrvajícím ostřím vhodné pro začátečníky i profesionály vyvinuté ve spolupráci se světoznámou kuchařskou školou Le Cordon Bleu. Nože tak odpovídají vysokým nárokům mistrů šéfkuchařů. Použité technologie a materiály Jádro je vyrobeno z FC-61 dvakrát tvrzené chromové oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Symetrický brus zaručuje snadný průnik surovinami. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý celkový úhel 20° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli, zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě bylo u nožů ZWILLING Diplôme zkráceno pro pohodlnější úchop a větší obratnost nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…

ZWILLING Nůž na chléb 23 cm ZWILLING® Diplôme eshop >>



Další zboží:

WÜSTHOF Sada nožů s černým blokem, ocílkou a nůžkami 13dílná Classic

WÜSTHOF Sada nožů s černým blokem, ocílkou a nůžkami 13dílná Classic

Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičkov.. zjistit více >>




WMF Špikovací nůž Spitzenklasse Plus PC

WMF Špikovací nůž Spitzenklasse Plus PC

Špikovací Spitzenklasse Plus je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím. Díky tvaru své čepele je ideální na špikování a přípravu masa. Stejně dobře se osvědčí i při loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Série Spitzenklasse Plus No.. zjistit více >>




ZWILLING Sada nožů s nožem Santoku 2dílná ZWILLING® Pure

ZWILLING Sada nožů s nožem Santoku 2dílná ZWILLING® Pure

Špikovací nůž ZWILLING Pure je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Nůž Santoku ZWILLING Pure patří mezi nože asijského t.. zjistit více >>




MIYABI Japonský univerzální nůž SANTOKU 18 cm 5000MCD

MIYABI Japonský univerzální nůž SANTOKU 18 cm 5000MCD

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý nůž SANTOKU s autentickou japonskou čepelí je nejznámějším univerzálním nožem asijského typu. Právem je nazýván jako nůž tří ctností. Vyn.. zjistit více >>




WÜSTHOF Sada steakových nožů 6dílná Grand Prix II

WÜSTHOF Sada steakových nožů 6dílná Grand Prix II

Steakové nože Grand Prix II jsou opatřeny robustní štíhlou čepelí. Mají zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodné na grilované maso. Série Grand Prix II Vysoce funkční kované nože vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence .. zjistit více >>