ZWILLING Nůž na maso 20 cm FOUR STAR® levně

ZWILLING Nůž na maso 20 cm FOUR STAR®

Cena: 2529.00 CK

Nůž na maso FOUR STAR je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série FOUR STAR Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele…

ZWILLING Nůž na maso 20 cm FOUR STAR® eshop >>



Další zboží:

MIYABI Japonský plátkovací nůž CHUTOH 16 cm 5000MCD

MIYABI Japonský plátkovací nůž CHUTOH 16 cm 5000MCD

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý středně velký japonský nůž CHUTOH, je ideální na plátkování masa či ryb. Tenká a stabilní 16 cm dlouhá čepel zajistí, že máte nad řezán.. zjistit více >>




WÜSTHOF Filetovací nůž 16 cm Classic Ikon crème

WÜSTHOF Filetovací nůž 16 cm Classic Ikon crème

Filetovací nůž Classic Ikon creme má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série Classic Ikon creme Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšen.. zjistit více >>




ZWILLING Nůž na pečivo 20 cm Life®

ZWILLING Nůž na pečivo 20 cm Life®

Nůž na pečivo je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí, která bez námahy nakrájí tvrdý chléb i jiné pečivo. Rukojeť z plastu Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HR.. zjistit více >>




WÜSTHOF Sada steakových nožů 4dílná Classic

WÜSTHOF Sada steakových nožů 4dílná Classic

Steakové nože Classic jsou opatřeny robustní štíhlou čepelí. Mají zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodné na grilované maso. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro p.. zjistit více >>




WÜSTHOF Nůž na zeleninu 8 cm Classic

WÜSTHOF Nůž na zeleninu 8 cm Classic

Nůž na zeleninu Classic je malý, lehký, všestranný nůž s krátkou rovnou čepelí. Hodí se pro čištění či řezání zeleniny a ovoce, využijete jej také například pro čištění hub. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unik.. zjistit více >>