ZWILLING Nůž na maso 20 cm TWIN® Cuisine levně

ZWILLING Nůž na maso 20 cm TWIN® Cuisine

Cena: 3649.00 CK

Nůž na maso TWIN Cuisine je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série TWIN Cuisine Revoluční design, ergonomická rukojeť ze syntetiky s nerezovou aplikací Inovativní technologie výroby - exkluzivní plná horizontální střenka bez nýtů Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Precizní honování, ruční broušení – nože jsou ostré a dlouho ostré zůstávají Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: Red Dot Design Award a GOOD DESIGN Nože série TWIN Cuisine německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels jsou dokonalou syntézou moderního pojetí nože s odolnou plastovou rukojetí a osvědčené plné střenky – avšak v novém pojetí. Revoluční horizontální stopka těchto nožů představuje nekompromisně dokonalé konstrukční řešení, nerezová aplikace s logem značky na patě rukojeti nožům navíc dodává viditelný punc exkluzivity a spolehlivosti. Nože TWIN Cuisine se svým inovativním designem splňují nejvyšší nároky na komfort používání a přesné ovládání nože. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Revoluční, ergonomická rukojeť je…

ZWILLING Nůž na maso 20 cm TWIN® Cuisine eshop >>



Další zboží:

WÜSTHOF Sada nožů s kuchařským nožem 2dílná Classic Ikon

WÜSTHOF Sada nožů s kuchařským nožem 2dílná Classic Ikon

Špikovací nůž Classic Ikon je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž Classic Ikon je robustní, těžký nůž .. zjistit více >>




WMF Kuchařský nůž Grand Class 20 cm PC

WMF Kuchařský nůž Grand Class 20 cm PC

Kuchařský nůž Grand Class je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Hřbet nože a čepel jsou lehce prohnuté a zužují se do špičky. Díky tomu lze kuchařský nůž využít skutečně všestranně, k čištění a krájení zeleniny, masa či .. zjistit více >>




WÜSTHOF Čínský kuchařský nůž 18 cm Classic

WÜSTHOF Čínský kuchařský nůž 18 cm Classic

Čínský kuchařský nůž Classic je ideální na přípravu masa, ryb a zeleniny dle tradičního čínského způsobu. Svým tvarem sice připomíná sekáček na maso, ale tloušťka hřbetu čepele je menší. Není tak vhodný na sekání. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyroben.. zjistit více >>




ZWILLING Nůž na šunku Jamonero ZWILLING® Pro

ZWILLING Nůž na šunku Jamonero ZWILLING® Pro

Nůž na šunku Jamonero ZWILLING Pro je štíhlý nůž s robustní, 26 cm dlouhou čepelí a jemným ostří. Určen pro plátkování pečeně a šunky. Série ZWILLING Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou .. zjistit více >>




WÜSTHOF Nůž na maso s výbrusem 20 cm Classic

WÜSTHOF Nůž na maso s výbrusem 20 cm Classic

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus.. zjistit více >>