ZWILLING Nůž na maso 23 cm ZWILLING® Diplôme levně

ZWILLING Nůž na maso 23 cm ZWILLING® Diplôme

Cena: 5799.00 CK

Nůž na maso ZWILLING Diplôme je štíhlý nůž s robustní, 23 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série ZWILLING Diplôme Krásné nože se špičkovým výkonem vyrobené v Japonsku Mísí v sobě inovativní německé technologie a japonské know how Vyrobeno ve spolupráci s mistry šéfkuchaři Le Cordon Bleu Ostrý úhel hrany 20° pro originální japonskou ostrost Ergonomická rukojeť se třemi nýty pro bezúnavnou práci Speciální tvar záštity se zkráceným kováním Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Čepel z vysoce kvalitní oceli vyrobená s japonskou precizností Speciální ocel FC-61 pro extrémně přesný a jemný řez Vysoká tvrdost cca 61 HRC podle Rockwella Honbazuke – unikátní třífázové japonské ruční broušení a honování Doporučujeme ruční mytí, kvalitní nože nejsou vhodné do myčky nádobí Série nožů ZWILLING Diplôme byla vyrobena v moderním designu s jemnými liniemi. Obzvláště vyvedený je dynamický tvar rukojeti. Svými třemi nýty odkazuje na tradici klasických kovaných nožů, zároveň však promyšleným tvarem záštity, který svým sklonem následuje zkosenou patu rukojeti, dodává celku na modernitě. Ergonomická rukojeť s bezespárým zpracováním zajišťuje velmi pohodlný úchop pro bezúnavnou práci. Díky elegantním liniím, excelentnímu řezu a komfortnímu úchopu si nože ZWILLING Diplôme oblíbíte již od první minuty jejich používání. Jde o výjimečné, velmi ostré nože s dlouhotrvajícím ostřím vhodné pro začátečníky i profesionály vyvinuté ve spolupráci se světoznámou kuchařskou školou Le Cordon Bleu. Nože tak odpovídají vysokým nárokům mistrů šéfkuchařů. Použité technologie a materiály Jádro je vyrobeno z FC-61 dvakrát tvrzené chromové oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Symetrický brus zaručuje snadný průnik surovinami. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý celkový úhel 20° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli, zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě bylo u nožů ZWILLING Diplôme zkráceno pro pohodlnější úchop a větší obratnost nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu…

ZWILLING Nůž na maso 23 cm ZWILLING® Diplôme eshop >>



Další zboží:

ZWILLING Čínský kuchařský nůž 18 cm ZWILLING® Pro

ZWILLING Čínský kuchařský nůž 18 cm ZWILLING® Pro

Čínský kuchařský nůž ZWILLING Pro je ideální na přípravu masa, ryb a zeleniny dle tradičního čínského způsobu. Svým tvarem sice připomíná sekáček na maso, ale tloušťka hřbetu čepele je menší. Není tak vhodný na sekání. Série ZWILLING Pro Kombinace inovativní techno.. zjistit více >>




WÜSTHOF Filetovací nůž 16 cm Classic

WÜSTHOF Filetovací nůž 16 cm Classic

Filetovací nůž Classic má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální ku.. zjistit více >>




ZWILLING Nůž na chléb FOUR STAR®

ZWILLING Nůž na chléb FOUR STAR®

Nůž na chléb FOUR STAR je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série FOUR STAR Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legend.. zjistit více >>




ZWILLING Steakový nůž FOUR STAR®

ZWILLING Steakový nůž FOUR STAR®

Steakový nůž FOUR STAR je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série FOUR STAR Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomick.. zjistit více >>




ZWILLING Sada nožů 3dílná TWIN® Cuisine

ZWILLING Sada nožů 3dílná TWIN® Cuisine

Špikovací nůž TWIN Cuisine je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Nůž namaso TWIN Cuisine je štíhlý nůž s robustní dlo.. zjistit více >>