ZWILLING Nůž na maso 26 cm FOUR STAR® levně

ZWILLING Nůž na maso 26 cm FOUR STAR®

Cena: 2999.00 CK

Nůž na maso FOUR STAR je štíhlý nůž s robustní, 26 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série FOUR STAR Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele…

ZWILLING Nůž na maso 26 cm FOUR STAR® eshop >>



Další zboží:

WÜSTHOF Sada nožů se světlým blokem, sekáčkem, ocílkou a nůžkami 6 dílná

WÜSTHOF Sada nožů se světlým blokem, sekáčkem, ocílkou a nůžkami 6 dílná

Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičkov.. zjistit více >>




WÜSTHOF Nůž na šunku s výbrusem 26 cm Classic

WÜSTHOF Nůž na šunku s výbrusem 26 cm Classic

Nůž na šunku s výbrusem Classic je štíhlý, robustní nůž s dlouhou čepelí a strukturovaným výbrusem. Je vhodný pro krájení tenkých plátků šunky či lososa. Pravidelný výbrus působí nepřilnavě, plátky šunky či masa se na nůž nelepí. Série Classic Vysoce kvalitní kova.. zjistit více >>




WÜSTHOF Nůž na chléb 23 cm Grand Prix II

WÜSTHOF Nůž na chléb 23 cm Grand Prix II

Nůž na chléb Grand Prix II je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série Grand Prix II Vysoce funkční kované nože vyrobené v Solingenu Pro profes.. zjistit více >>




WÜSTHOF Filetovací nůž 16 cm Grand Prix II

WÜSTHOF Filetovací nůž 16 cm Grand Prix II

Filetovací nůž Grand Prix II má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série Grand Prix II Vysoce funkční kované nože vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Ergonom.. zjistit více >>




MIYABI Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 4000FC

MIYABI Japonský plátkovací nůž SUJIHIKI 24 cm 4000FC

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž SUJIHIKI s štíhlou dlouhou čepelí vyniká v plátkování jemného masa. Nízká výška čepele snižuje tření a nůž tak snadněji proniká.. zjistit více >>