ZWILLING Nůž na zeleninu 7 cm FOUR STAR® levně

ZWILLING Nůž na zeleninu 7 cm FOUR STAR®

Cena: 1349.00 CK

Nůž na zeleninu FOUR STAR je malý, lehký, všestranný nůž s krátkou rovnou čepelí. Hodí se pro čištění či řezání zeleniny a ovoce, využijete jej také například pro čištění hub. Série FOUR STAR Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení…

ZWILLING Nůž na zeleninu 7 cm FOUR STAR® eshop >>



Další zboží:

Fissler Nůž na šunku 20 cm perfection

Fissler Nůž na šunku 20 cm perfection

Výjimečná kvalita a jedinečný vzhled, to jsou nože perfection Fissler. Silný estetický zážitek bude těsně následován prožitkem z krájení. Nože vyrobené v Sollingenu si získají vaši přízeň – někdy je na místě být perfekcionalistou. Korozivzdorná extra tvrdá ocel s př.. zjistit více >>




MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000MCD

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 5000MCD

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na kr.. zjistit více >>




ZWILLING Nůž na pečivo 26 cm Gourmet®

ZWILLING Nůž na pečivo 26 cm Gourmet®

Nůž na chléb je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí, která bez námahy nakrájí tvrdý chléb i jiné pečivo. Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR .. zjistit více >>




MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 4000FC

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 4000FC

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení .. zjistit více >>




WÜSTHOF Kuchařský nůž 18 cm Grand Prix II

WÜSTHOF Kuchařský nůž 18 cm Grand Prix II

Kuchařský nůž Grand Prix II je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série Grand Prix II Vysoce funkční kované nože vyrobené v Solin.. zjistit více >>