ZWILLING Sada nožů 3dílná PROFESSIONAL S levně

ZWILLING Sada nožů 3dílná PROFESSIONAL S

Cena: 6529.00 CK

Sada nožů 3dílná PROFESSIONAL "S" obsahuje:

  • 1x špikovací nůž PROFESSIONAL "S", čepel 10 cm, č. výr.: ZW31020101
  • 1x nůž na maso PROFESSIONAL "S", čepel 16 cm, č. výr.: ZW31020161
  • 1x kuchařský nůž PROFESSIONAL "S", čepel 20 cm, č. výr.: ZW31021201

  • Špikovací nůž PROFESSIONAL "S" je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny.

    Nůž namaso PROFESSIONAL "S" je štíhlý nůž s robustní dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně.

    Kuchařskýnůž PROFESSIONAL "S" je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety.

    Série PROFESSIONAL "S"

  • Klasika mezi kvalitními noži
  • Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty
  • Záštita Standard
  • Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí
  • Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels
  • FRIODUR® čepel, kalená mrazem
  • SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu
  • Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice
  • Ruční broušení
  • Kontrola ostří laserem
  • Doživotní záruka na výrobní vady čepele
  • Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí
  • Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit.

    Použité technologie a materiály

    Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli.

    Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi.

    Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení.

    Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání.

    Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože.

    Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy.

    Údržba nožů ZWILLING

    Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C.

    Broušení nožů ZWILLING

    Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky

    ZWILLING Sada nožů 3dílná PROFESSIONAL S eshop >>



    Další zboží:

    WMF Nůž na maso Spitzenklasse Plus 20 cm PC

    WMF Nůž na maso Spitzenklasse Plus 20 cm PC

    Nůž na maso Spitzenklasse Plus je štíhlý nůž s robustní, 20 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Výborně se hodí na krájení a porcování syrového nebo pečeného masa, jehož vlákna lehce překrojí. Lze s ním krájet maso i na velmi malé kostky nebo tenké proužky. Při por.. zjistit více >>




    WMF Loupací nůž Grand Gourmet PC

    WMF Loupací nůž Grand Gourmet PC

    Loupací nůž Grand Gourmet je malý, lehký, praktický nůž se zakřivenou čepelí rovného ostří a pevnou špičkou, vhodný pro každodenní použití v kuchyni. Díky zahnutému tvaru čepele se přizpůsobí tvaru ovoce nebo zeleniny a bezproblémově je oloupe. Pomůže i při vykrajo.. zjistit více >>




    WMF Sada nožů 3dílná Spitzenklasse Plus PC

    WMF Sada nožů 3dílná Spitzenklasse Plus PC

    Sada nožů 3dílná Spitzenklasse Plus PC obsahuje: 1x Nůž na zeleninu Spitzenklasse Plus, čepel 8 cm, č. výr.: WM1895436032 1x Univerzální nůž Spitzenklasse Plus, čepel 14 cm, č. výr.: WM1895896032 1x Kuchařský nůž Spitzenklasse Plus, čepel 20 cm, č... zjistit více >>




    WMF Univerzální nůž Spitzenklasse Plus 12 cm PC

    WMF Univerzální nůž Spitzenklasse Plus 12 cm PC

    Univerzální nůž Spitzenklasse Plus je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Nakrájíte s ním maso, ryby, brambory, syrovou zeleninu, ovoce, ale i tvrdé uzeniny a salámy. Série Spitzenklasse Plus.. zjistit více >>




    MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 24 cm 7000D

    MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 24 cm 7000D

    "Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a .. zjistit více >>