ZWILLING Sada nožů s blokem, ocílkou a nůžkami 8dílná FOUR STAR® levně

ZWILLING Sada nožů s blokem, ocílkou a nůžkami 8dílná FOUR STAR®

Cena: 11849.00 CK

Série FOUR STAR německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Série FOUR STAR Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá…

ZWILLING Sada nožů s blokem, ocílkou a nůžkami 8dílná FOUR STAR® eshop >>



Další zboží:

ZWILLING Sada nožů s blokem 6dílná Now S zelená

ZWILLING Sada nožů s blokem 6dílná Now S zelená

Dodejte své kuchyni trochu barev. Tato stylová sada nožů ze série Now S byla inspirována přírodou a spojuje v sobě jednoduchý design a prvotřídní kvalitu. Její součástí je šest nožů s nerezovou ocelí, kalenou mrazem, a neklouzavou plastovou rukojetí. A samozřejmě robustní bl.. zjistit více >>




WÜSTHOF Sada nožů s nožem na chléb 3dílná Classic

WÜSTHOF Sada nožů s nožem na chléb 3dílná Classic

Špikovací nůž Classic je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž Classic je robustní, těžký nůž se široko.. zjistit více >>




MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 9 cm 5000MCD

MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 9 cm 5000MCD

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou krátkou čepelí, je ideální na čištění, loupání a krájení zeleniny i ovoce. Díky jeho neoby.. zjistit více >>




WÜSTHOF Nůž Santoku s výbrusem 14 cm Classic Ikon

WÜSTHOF Nůž Santoku s výbrusem 14 cm Classic Ikon

Nůž Santoku s výbrusem Classic Ikon patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým p.. zjistit více >>




ZWILLING Špikovací nůž 13 cm ZWILLING® Pro

ZWILLING Špikovací nůž 13 cm ZWILLING® Pro

Špikovací nůž ZWILLING Pro je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Série ZWILLING Pro Kombinace inovativní technologie, tradi.. zjistit více >>